Kokolattiamattojen pesu

 

Kun etsit ammattitaitoista, laadukasta ja kustannustehokasta kokolattiamattojen puhdistusta yrityksesi toimitiloihin, kannattaa sinun kääntyä HFM Oy:n puoleen. Puhtaan raikkaat kokolattiamatot toimistoissa ja muissa julkisissa tiloissa takaavat mukavuuden yrityksen työntekijöille kuin myös asiakkaille.

 

  • Käytämme alan parhaita, Kärcherin matonpuhdistuslaitteita sekä ympäristöystävällisiä puhdistusaineita
  • Pidennämme kokolattiamattojen käyttöikää puhdistamalla ja suojaamalla ne säännöllisesti
  • Autamme ylläpitämään puhdasta ja siistiä yrityskuvaa
  • Työt suoritamme toimistojen/muiden julkisten tilojen aukioloaikojen ulkopuolella, eikä siivous näin ollen häiritse työntekijöitä tai yrityksesi asiakkaita.

 

Kokolattiamatot kannattaa puhdistaa säännöllisesti, näin lika ei pääse pinttymään mattoon ja niiden puhtaanapito on vaivattomampaa. Suosittelemme kokolattiamaton perusteellista pesua kerran/kaksi vuodessa. Jos matto on hyvin aktiivisessa käytössä, kannattaa puhdistus suorittaa kolme kertaa vuodessa. Käytössämme on alan parhaat, Kärcherin matonpuhdistuslaitteet, jotka takaavat erinomaisen pesutuloksen lyhyessä ajassa. Käyttämissämme koneissa yhdistyvät painehuuhtelu, harjapuhdistus sekä imurointi.

Kokolattiamattojen pesu ei rajoitu pelkästään toimistoihin tai liiketiloihin, puhdistamme myös ravintoloiden, baarien, elokuvateattereiden sekä muiden julkisten tilojen mattoja. Suunnittelemme jokaisen liike/toimistosiivouksen yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tulemme maksutta paikanpäälle tutustumaan tiloihinne ja laadimme tarjouksen tämän pohjalta.

Ota yhteyttä ja sovitaan juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Muualta, mistä?
=