Yläpölyjen poisto ja puhdistus

 

Yläpölyjen poisto parantaa sisäilmaa ja on tärkeää myös paloturvallisuuden kannalta. Lue Ylen artikkeli aiheesta: https://yle.fi/uutiset/3-5416167

Pölyä kertyy runsaasti lähes kaikkien tilojen yläosiin, mm. kourujen, putkistojen, valaisimien sekä ylätasojen päälle. Yläpölyjen puhdistaminen vaikuttaa isosti sisäilman puhtauteen ja tätä kautta tiloissa työskentelevien/asuvien hyvinvointiin.

Yläpölyjen kertyminen on paloturvallisuusriski, etenkin teollisuuden tuotantotiloissa. Ilmaan sekoittuneena pöly voi muodostaa räjähdysvaarallisen seoksen. Lamppujen ja lämpenevien sähkölaitteiden läheisyydessä pöly saattaa syttyä palamaan.

Suosittelemmekin yläpölyjen puhdistusta 1-2 vuoden välein, tilan käytöstä ja rakenteista riippuen.

Yläpölyjen puhdistuksessa käytämme korkealle ulottuvia imureita (työn suoritus lattiatasolta). Mikäli työ vaatii manuaalista puhdistusta tai pöly on vaikeasti puhdistettavissa imurilla, käytössämme on IRATA -koulutetut köysiteknikot sekä IPAF -henkilönostin koulutuksen käyneet ammattilaiset. Puhdistusmenetelmä määritellään aina kohdekohtaisesti tilojen ja tarpeen mukaan. Kuvaamme aina kohteen ennen ja jälkeen työn, näin asiakas näkee lopputuloksen heti ja helposti.

Mikäli kaipaat tarjousta yläpölyjen puhdistuksesta, otathan yhteyttä niin tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen. Kauttamme saat yksilöllistä palvelua ja osaavia, koulutettuja ammattilaisia.

 

 

 

Muualta, mistä?
=